• Automatizace
  • BMJ #005

WEBINÁŘ: Přepravní systémy bez řidiče (AGV) pro logistiku výrobních procesů | AGV, část 2

WEBINÁŘ: Přepravní systémy bez řidiče (AGV) pro logistiku výrobních procesů | AGV, část 2

Automatizovat logistiku výroby? Samozřejmě, ale jak na to? Od plošinového vozíku k inteligentní tažné soupravě: Potenciály a limity přepravních systémů bez řidiče (AGV). Tip na velice zajímavý webinář o řadě možností, které automatizace v logistice nabízí. | MojeMT.cz

K cíli vede samozřejmě hodně cest – pro Váš proces jsou ovšem rentabilní jen některé.

Jaké přepravní systémy jsou pro automatizaci logistiky vaši výroby obecně k dispozici a jakým způsobem je možné tyto vozíky integrovat do infrastruktury?
Který z těchto systémů nejefektivněji zajistí flexibilní a spolehlivé zásobování vašich montážních linek a jak se materiál dostane co nejblíže ke zpracovávajícímu stroji?
Co s sebou přináší smíšený provoz a jak vyberete vhodný systém odpovídající vašim individuálním potřebám?

Zásobování výroby a odvážení hotových výrobků se vzhledem k neustále se opakujícím procesům hodí k automatizaci lépe než naprostá většina jiných logistických procesů.
K dispozici je zde řada různých přepravních systémů.

Podívejte se na zajímavou konfrontaci, ve které tři renomovaní experti z oblasti intralogistiky na tyto otázky nejen odpoví, ale budou také aktivně hájit své favorizované řešení.

Získejte podrobný přehled o rozmanitosti a možnostech automatizace logistiky vaší výroby přepravními systémy bez řidiče.

CELÝ WEBINÁŘ KE ZHLÉDNUTÍ ZDE:
Webinář STILL Posouzení – logistiku výrobních procesů | STILL Česká republika

SOUVISEJÍCÍ TÉMATA ZDE:
1) https://www.mojemt.cz/blog/webinar-automatizace-procesu-prostrednictvim-automatizovanych-voziku-ze-seriove-vyroby-agv-agv-cast-1